Sunday, December 23, 2007

Jaahas, jouluaatto

Jumalauta että ottaa pannuun tuo joulun yltiöpäinen siirappinen ihannointi. "Oi, nyt on joulu ja ostan kaikille sitä ja tätä ja ite toivon sitä ja tätä." Perkele, ite en oo vuosiin kenellekkään ostanu joululahjoja enkä oo mitää sen erityisemmin ees toivonu ettei tuu pahempia pettymyksiä.

Ja joulun jälkeen alkaa se perinteinen laihdutusralli. Eikö kannattaisi olla syömättä jouluna jos heti sen jälkeen pitää alkaa muna pystyssä/värkki märkänä laihduttamaan niinku muuta ei ois? Vai onks se vaan trendi, en tiiä. En ymmärrä trendihommista.

Porukka puhuu että tämä kulutusjuhla kukistaa joulun oikean sanoman, eli sällin nimeltä Jeesus, syntymän. Mulle se on yks ja sama koska en noihi ikivanhoihi kummitusjuttuihin usko.

Jep, niimpä. Ja näin kun kulutusjuhlan aattopäivä alkaa valkenemaan, niin tulee kyllä oltua onnellinen siitä miten helkkaristi tulee säästettyä joululahjojen hinnassa kun ostan ne vasta tammikuussa kun tulee alennusmyynti. No nää porvarit on tietysti erikseen, varaa on ostaa vaikka mitä.

Jotta hyvää joulua.

No comments: